Turisme familiar

Podeu gaudir d’una estada en família a El Xalió, situat a Sant Miquel de Campmajor i molt a prop de la Zona volcànica de la Garrotxa i Banyoles.A més, podeu fer un munt d’activitats amb la família. Ja sigui una volta per la Fageda d’en Jordà, fer una de les rutes senyalitzades per la zona volcànica dels volcans de la Garrotxa, visita cultural per Santa Pau, l’Estany de Banyoles, el bosc d’escultures de Can Ginebreda, vols en globus, Besalú, Castellfollit de la Roca… Hi ha un munt d’activitats i sortides a la natura. No dubteu en consultar-nos quines són les millors opcions.

Us oferim un Menú familiar basat en productes de temporada i de proximitat. Un exemple de menú que proposem poder ser pèsols saltejats amb pernil, bacallà amb samfaina, vedella amb bolets, espinacs a la catalana, amanida catalana…
Disposem de menús per vegetarians i adaptem els menús per a diferents intoleràncies i al·lèrgies alimentaries.

La nostra instal·lació forma part del projecte Cuina Catalana, posant un gra de sorra a preservar i potenciar el receptari del nostre país i oferir un producte de temporada, de proximitat i d’alt valor qualitatiu. Cal destacar que molts dels nostres plats formen part del llibre “Corpus de la cuina catalana”, receptes que formen part del receptari del nostre país

Croscat

EstanyBanyoles

Preus *

Per a grups de més de 15 persones poseu-vos en contacte amb nosaltres al 938 468 101 o be ens podeu fer una sol·licitud aquí. Per a grups de menys de 15 persones us recomanem fer la reserva on-line en aquest mateix web. Amb un 10% de descompte per a reserves garantides. (No es poden cancel·lar)

Esmorzar
Adult + de 15 anys 5,50 €
Infantil de 6 a 15 anys 3,30 €
Petits de 2 a 5 anys 2,20 €
Allotjament
Adult + de 15 anys 19,25 €
Infantil de 6 a 15 anys 19,25 €
Petits de 2 a 5 anys 19,25 €
Àpat, dinar o sopar
Adult + de 15 anys 13,20 €
Infantil de 6 a 15 anys 8,25 €
Petits de 2 a 5 anys 4,40 €
*Aquests preus són orientatius. Segons temporada cal entrar al nostre sistema de reserves per saber el preu definitiu. El preu final serà el que indiqui el nostre sistema de reserves. Els esmorzars infantils us seran facturats de manera correcta un cop realitzeu l’estada. Els àpats els podreu reservar un cop feta la reserva posant-vos en contacte amb nosaltres.