Reserva Online

Realitza la reserva en línia directament amb nosaltres, amb les mateixes condicions que en qualsevol altre portal. Per realitzar una reserva cal escollir la data i el nombre de nits. Seguidament podreu escollir el nombre d’habitacions que voleu de les que hi ha disponibles. Un cop hageu realitzat la reserva, ens posarem en contacte amb vosaltres per saber si voleu contractar algun àpat com ara sopars  o dinars.CONDICIONS GENERALS: · Hora d’entrada a l’habitació: 16:00 h. a 21:00 h. · Hora de sortida de l’habitació: màxim a les 11:00 h. · L’habitació inclou llençol de sota, coixí i coixinera. Cal portar sac de dormir o llençol i manta. No inclou tovalloles. · No s’accepten animals de companyia. · No disposem de bressols per a nadons.
EL PREU INCLOU: Allotjament i els extres contractats. Iva 10 %
CANCEL·LACIÓ Si cancel·les o modifiques la reserva fins a 2 dies abans de l’inici de l’estada, no s’efectuarà cap tipus de càrrec. Si cancel·les o modifiques la reserva fora del plaç o no et presentes es carregarà el 100% de la primera nit. Exemple: estada que comença en divendres es pot anul·lar o modificar sense càrrec fins dimarts a les 23:59
PAGAMENT DE L’ESTADA L’estada es pagarà a la mateixa instal·lació el dia d’arribada. No s’efectuaran càrrecs amb antelació, sempre i quan la reserva no hagi estat cancel·lada fora del plaç establert a l’apartat cancel·lació.